În căutarea unui loc de muncă

Cei aflați în căutarea unui loc de muncă vor avea posibilitatea la sfârșitul săptămânii viitoare să obțină un post. Asta în cadrul ediției Bursa locurilor de muncă.
Agenţia Județeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Giurgiu anunţă desfăşurarea Bursei Generale a Locurilor de Muncă în data de 12 mai 2023.
Evenimentul se va desfăşura la nivelul național şi se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se reorienteze profesional.
Obiectivul principal al Bursei Generale a Locurilor de Muncă îl reprezintă creșterea gradului de ocupare, prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă, oferind posibilitatea interacţiunii directe dintre angajator şi solicitant.
Angajatorii interesaţi în selecţionarea forţei de muncă sunt invitaţi să participe la Bursă pentru a cunoaşte direct oferta de forţă de muncă, de a recruta şi selecta personal în vederea ocupării locurilor de muncă vacante.
Agenţii economici se pot adresa AJOFM GIURGIU,în vederea confirmării participării la acest eveniment şi pentru a completa Anexa nr.1a la Normele metodologice de aplicare a Legii nr. 76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru șomaj și stimularea ocupării forței de muncă, cu modificările și completările ulterioare, cu privire la locurile de muncă disponibile.
Bursa generală a locurilor de muncă se va desfășura în incinta restaurantului ”Miorița”din Municipiul Giurgiu, în data de 12 mai, 2023, începând cu ora 09:00. Participarea la acest eveniment este gratuită.