În arest preventiv după ce au avut „poftă” de struți

La data de 13 ianuarie, Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112 de către un bărbat din comuna Prundu, județul Giurgiu, cu privire la faptul că i-au fost sustrași doi struți din satul Puieni, județul Giurgiu.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, ocazie cu care s-a stabilit faptul că un bărbat de 67 de ani, împreună cu fiul său dețineau doi struți pe care ii creșteau într-o anexa gospodăreasca a unui vecin.

În urma verificărilor efectuate, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, au fost identificate persoanele în cauză, ca fiind doi bărbați de 35 și 52 de ani, din localitățile Prundu și Gostinari, care l-a data de  12/13.01.2021, în jurul orei 03.00 s-au deplasat cu un atelaj hipo pe raza satului Puieni, comuna Prundu, iar de la locuința persoanei vătămate au sustras doi struți pe care i-au ucis și i-au dus la domiciliul bărbatului din comuna Gostinari.

Astfel, la data de 18 ianuarie, față de cei doi bărbați a fost dispusă reținerea pentru 24 de ore, ulterior, Judecătoria Giurgiu a dispus față de aceștia măsura arestului preventiv pe o perioada de 30 de zile, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Giurgiu.

Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și uciderea animalelor cu intenție fără drept.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *