Șoseaua Ramadan – iadul șoferilor

Șoseaua Ramadan arată în acest moment ca o scenă desprinsă dintr-un război și gropile formate în asfalt care au dimensiuni din ce în ce mai mari și sunt în număr mare, reprezintă pentru șoferi un adevărat calvar. Condusul autoturismului fiind unul dificil aceștia fiind nevoiți să evite pe cât posibil gropile pentru a nu ajunge mai târziu la un mecanic.

Cu toate acestea, șoseaua cu pricina este inclusă într-un proiect denumit: „Modernizarea infrastructurii de transport public pe coridorul de mobilitate urbană Vestic al municipiului Girurgiu”. În cadrul proiectului menționat vor fi reabilitate și modernizate următoarele străzi:

Strada Gloriei –  tronson 1

Strada Gloriei –  tronson 2

Strada Gloriei nr. 5

Pictor Andreescu

Pictor Grigorescu

Ramadan

În cadrul proiectului, a cărui valoare totală ajunge la aproximativ 65 de milioane de lei, din care 2 la sută este contribuția de la Bugetul Local, vor fi amenajate piste pentru bicicliști, trasee pietonale, spații verzi. De asemenea vor fi achiziționate autobuze nepoluante (6 din cele 13), stațiile de transport public vor fi reamenajate și modernizate  și va fi implementat un sistem de management al traficului. Proiectul care va da o față nouă străzii Ramadan a fost accesat prin Programul Operațional Regional 2014-2020 și are o durată de 102 luni, termen de finalizare – septembrie 2023.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *