Incendiu izbucnit într-o gospodărie din localitatea Toporu

În această dimineață, pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu au acționat pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-o gospodărie din localitatea Toporu. Acțiunea s-a desfășurat în sprijinul pompierilor din cadrul Punctului de Lucru Drăgănești Vlașca (ISU Teleorman). În total, la fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de primă intervenție și comandă, o ambulanță SMURD și un echipaj SAJ.
Focul se manifesta la nivelul acoperișului, pe o suprafață aproximativ 80 mp, la un garaj și la bunurile materiale dintr-o bucătărie, existând pericol de extindere la întreaga locuință. Proprietara, o bătrână de aproximativ 85 de ani, cu atac de panică, a fost preluată de echipajul SAJ Giurgiu și transportată la spital.
Incendiul a fost stins în limitele găsite, după aproximativ o oră și jumătate, pompierii reușind să salveze restul casei de locuit și mai multe anexe gospodărești.
Cauza probabilă a acestui incendiu a fost folosirea intenționată a sursei de aprindere, motiv pentru care evenimentul a rămas în atenția autorităților competente pentru cercetări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *