APA SERVICE SA Giurgiu are un nou director!

Operatorul Regional de apă şi canal al judeţului Giurgiu are un nou director general interimar, în persoana lui Alexandru George Popescu, în vârstă de 39 de ani.

Căsătorit şi tatăl unui băieţel de 9 ani, Alexandru Popescu este economist – Licenţiat al Academiei de Studii Economice Bucureşti- Facultatea de Management. Are experienţă în informatică, domeniu în care a lucrat la CNDPI Romsoft, în Construcţii civile si industrialeactivând în domeniul privat unde a deţinut şi condus, timp de 15 ani, o firmă de construcţii, cu numeroase realizări atât în plan profesional cât si în plan personal. A activat şi în domeniul sănatăţii, ca director al Casei de Asigurări de Sănătate Giurgiu.

Privitor la priorităţile pe care şi le-a impus la conducerea Apa Service, îşi doreşte eficientizarea tuturor componentelor generatoare de profit, implementarea Proiectului Regional de Dezvoltare a Infrastructurii de apă şi apă uzată din Judeţul Giurgiu şi nu în ultimul rând orientarea spre clienţi şi spre satisfacerea cerinţelor acestora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *