Vreme prietenoasă în acest week-end la Giurgiu

Visits: 4051
Today: 4

Vremea din acest week-end va fi una prietenoasă cu temperaturi mai ridicate decât cele specifice perioadei din an în care ne aflăm, anunță Administrația Națională de Meteorologie.

Conform prognozei meteo emise de ANM, valorile termice diurne din acest week-end se vor situa între 14 și 16 grade Celsius, iar cele nocturne se vor încadra între 6 și 10 grade Celsius.

După un week-end cu vreme destul de bună, meteorologii anunță o schimbare. Astfel, a doua săptămâna din luna noiembrie aduce o scădere a valorilor termice în mai multe regiuni din țară fiind anunțate maxime termice de 13-14 grade Celsius. De asemenea pentru următoarea perioadă sunt anunțate precipitații și ceața va fi și ea prezentă, îndeosebi dimineața.

În această noapte la Giurgius se vor înregistra valori termice cuprinse între 8 şi 10 grade Celsius. Cerul va fi senin în general, câţiva nori trecători fiind anunţaţi spre dimineaţă atunci când şi vântul se va intensifica şi ceaţa îşi va face apariţia.

Pentru ziua de sâmbătă, meteorologii anunţă temperaturi cuprinse între 12 şi 16 grade Celsius. Cerul va fi predominant noros şi vântul va sufla cu rafale de peste 15 km/oră. Pe timpul nopții termometrele vor indica temperaturi de 6-7 grade Celsius. Cerul va fi predominant noros și vântul va sufla slab cu intensificări de scurtă durată.

Ziua de duminică va începe cu temperaturi de 9-10 grade Celsius, cer parțial noros și vânt slab. Pe timpul zilei, mercurul din termometre va ajunge în jurul valorilor termice de 17-18 grade Celsius, cerul se va înnora și vântul va sufla moderat. Noaptea vine cu temperaturi cuprinse între 6 și 10 grade Celsius, cer predomiant noros, ceață și vânt slab.

Săptămâna viitoare vremea se va schimba, anunță Administrația Națională de Meteorologie. În județul Giurgiu se vor înregistra temperaturi maxime de 15-16 grade Celsius în ziua de luni. Cerul va fi în general noros, vântul va sufla slab spre moderat și ceața își va face apariția.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *