Bilanț de campioni

Două competiții și 31 de medalii obținute. Luna a început cum nu se poate mai bine pentru sportivii și antrenorii de la CS Aquila.
Sâmbătă, giurgiuvenii au participat la prima ediție a cupei „Ryu Jitsu Eliade” obținând 20 de medalii dintre care 7 de aur, pentru ca duminică, aceștia să fie prezenți la Campionatul Național de Kungfu, Qingda și Taolu bifând 11 medalii dintre care 7 de aur.


Antrenorul Ion Chelu s-a declarat foarte mulțumit de evoluția sportivilor săi care au demonstrat că se pot lupta la cel mai înalt nivel chiar dacă perioada de recuperare a fost una infimă.
Organizată în premieră, Cupa „Ryu Jitsu Eliade” a adus la start aproximativ 350 de sportivi de la 13 dintre cele mai bune cluburi de ju-jitsu din țară.
Pentru CS Aquila urmează acum o serie de competiții naționale printre care una la București și două la Sfântu Gheorghe, dar și în străinătate acolo unde Giurgiu va fi reprezentat, pe lângă antrenorul coordonator al loturilor Ion Chelu și de sportivii Teodora Ristea și Marius Crețu.