CS Carmen e în grafic

Un nou meci, o nouă victorie pentru CS Carmen. Succesul de la Iclod cu multipla campioană a României nu a fost o pură întâmplare.
Formația pregătită de Raluca Simes a reușit să treacă sâmbătă și de Csikszereda Miercurea Ciuc și așteaptă cu încredere partidele următoare.


Nou-promovata este la trei puncte în spatele celor de la Universitatea Olimpia Cluj și nouă în spatele liderului Politehnica Timișoara care s-a impus la Giurgiu luna trecută după un veritabil thriller.
Partida cu Csikszereda, din cea de-a patra rundă a play-off-ului, nu a fost deloc ușoară pentru gazde. La fel ca în sezonul regulat, oaspetele din Miercurea Ciuc s-au apărat supraaglomerat și au încercat să dea lovitura pe contraatac.
După o serie de ratări, inclusiv două bare, Carmen a reușit să deschidă scorul chiar înainte de pauză. Catarina Realista a reluat în plasă centrarea perfectă a Paulinei Sarkanaite. [AI PRIMUL GOL PE REZUMAT]
Gazdele s-au desprins în minutul 70 grație reușitei „căpitanului” Bianca Sandu dintr-un penalti obținut de Ana Maria Stanciu. [AI ȘI GOLUL 2 ÎN REZUMAT].
Liga I ia o pauză pentru acțiunile loturilor naționale. Următorul meci pentru CS Carmen va avea loc în 14 aprilie, la Giurgiu, cu Politehnica Timișoara, în „sferturile” Cupei României.
Formația bucureșteană care din acest sezon își dispută partidele de pe teren propriu la Giurgiu este angrenată atât în lupta pentru titlu cât și cea pentru cucerirea Cupei, antrenoarea Raluca Simes fiind încrezătoare în potențialul echipei.