O medalie mult așteptată

Premieră pentru Giurgiu și secția de lupte a SCM Dunărea. În cadrul Cupei României, competiție rezervată sportivilor sub 15 ani și găzduită la finele săptămânii trecute de „Sala Sporturilor” din Piatra Neamț, Daria Stan a reușit să ocupe locul 3 la categoria 56 de kilograme.


Este prima medalie obținută de o sportivă de la SCM Dunărea într-o disciplină olimpică la o competiție națională de asemenea anvergură.
Colega Dariei de la SCM Dunărea Giurgiu, Crina Mihai, a fost și ea aproape de medalie, încheind proba categoriei 38 de kilograme pe locul 5.
Iată că după aproximativ 3 ani de muncă și fetele încep să obțină rezultate foarte bune.
În cadrul aceleiași competiții, SCM Dunărea Giurgiu a mai obținut o medalie, tot bronz, prin Cristian Mițoi la categoria 85 de kilograme în timp ce la 38 de kilograme Narcis Guti a încheiat competiția pe locul 5.
Peste două săptămâni SCM Dunărea Giurgiu va fi reprezentată și în finala campionatului național individual Cupa României rezervat de această dată sportivilor sub 17 ani.
Ea va avea loc în orașul Buziaș, obiectivul antrenorului Florin Antonescu fiind calificarea a cel puțin doi sportivi în faza sferturilor de finală.