O nouă solicitare frauduloasă

O nouă campanie cu mesaje false a fost demarată zilele acestea. Semn că cei care se ocupă un înșelătoria nu țin cont că ne aflăm în perioada sărbătorilor pascale ba mai mult de atât chiar în săptămâna mare. Aceștia încearcă de mai multă vreme să obțină bani în contul unei instituții.Așa s-a întâmplat și ieri când numeroși contribuabili au primit mesaje false, transmise în numele ANAF.


Acestora li se solicita să achite sume de bani până în data de 8 aprilie, „în caz contrar, inspectorii antifraudă vor porni o investigație și se va înainta Poliției un ordin de reținere.”
Solicitarea frauduloasă a fost transmisă de pe o adresă de email care nu aparține instituției, iar documentul conține greșeli gramaticale precum și o serie de elemente, nespecifice comunicărilor ANAF.
Anaf Giurgiu trage atenția pe această cale, să nu deschideți aceste emailuri și să nu accesați documentele anexate sau linkurile din conținut.
Foarte important este să NU transmiteți banii solicitați!
Serviciul Spațiul Privat Virtual, pus la dispoziția contribuabililor, gratuit, a fost creat și dezvoltat pentru o comunicare securizată cu instituția.
De asemenea, contribuabilii pot obține informații fiscale cu caracter general la CALL CENTER ANAF 0314039160.