Derbiul suferinței

Dinamo și Astra se întâlnesc sâmbătă, de la ora 21.00, într-un meci restanță contând pentru etapa a IX-a a Ligii I.

Partida trebuia să aibă loc pe 30 octombrie, dar a fost reprogramat de LPF după apariția unui focar de coronavirus la formația giurgiuveană.

Ambele formații trec prin momente dificile, ocupând ultimele două locuri în clasament.

Meciul coincide cu acțiunile echipelor naționale, așa că Astra nu se poate baza pe două piese foarte importante: portarul David Lazar și fundașul muntenegrean Risto Radunovic.

Acestora li se adaugă suspendații Seto, Ioniță și Fatai, dar și accidentatul Montinni.

Meciul cu Dinamo va reprezenta și debutul lui Eugen Neagoe pe banca tehnică a giurgiuvenilor. Acesta a semnat un contract cu Astra până în vara lui 2022.

Cele două formații s-au întâlnit până acum de 41 de ori în toate competițiile, bilanțul fiind unul echilibrat. Dinamoviștii au câștigat 16 partide, „astralii” 15, restul de 10 partide încheindu-se la egalitate.

În sezonul precedent, cele două adversare de sâmbătă și-au câștigat meciurile de pe teren propriu: 3-2 pentru Astra, respectiv 2-0 pentru Dinamo.

Meciul dintre Astra și Dinamo va fi condus la centru de Andrei Chivulete din București ajutat la cele două tușe de George Neacșu din Câmpulung Muscel și Andrei Constantinescu din Capitală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *