Vremea pe 13 noiembrie. Prognoza meteo pentru weekend

Meteorologii au anunțat că vremea pe 13 noiembrie va fi normală pentru această perioadă a anului, dar în zonele montane se vor înregistra ninsori.

Potrivit prognozei Administrației Naționale de Meteorologie, vineri 13 noiembrie, temperaturile maxime înregistrate în țară vor fi cuprinse între 6 şi 13 grade Celsius. Minimele vor fi între 1 și 9 grade, dar în depresiunile din Transilvania vor putea coborî până la -2 grade Celsius.

În partea de sud a țării, local, se vor putea înregistra precipitații sub formă de ploaie.

La munte, în special pe crestele înalte din masivele sudice, se vor fi lapoviță și ninsoare, iar vântul va bate cu unele intensificări.

Vremea în București pe 13 noiembrie

În București, vineri 13 noiembrie, cerul va fi noros, iar spre seară există șanse de ploaie.

Temperaturile maxime în Capitală vor ajunge la 11 grade Celsius, iar minimele vor coborî până la 4 grade, anunță stirimeteo.ro.

Vremea în weekend

În weekendul 14-15 noiembrie, se așteaptă ploi slabe, ceață și temperaturi normale pentru al doilea sfârșit de săptămână din luna noiembrie.

Potrivit meteorologilor, sâmbătă, temperaturile vor fi puțin mai ridicate decât media acestei date –  până la 13 grade, dar cerul rămâne noros și se așteaptă ploi slabe.

Duminică, temperaturile vor fi la fel ca sâmbătă, iar în prima parte a zilei se așteaptă ceață asociată cu ploi slabe sau burniță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *