Ludovic Orban și Nelu Tătaru, ședinţă de urgenţă la Ministerul Sănătăţii, după tragedia de la spitalul din Neamț Citeşte întreaga ştire: Ludovic Orban și Nelu Tătaru, ședinţă de urgenţă la Ministerul Sănătăţii, după tragedia de la spitalul din Neamț

Premierul Ludovic Orban și ministrul sănătății Nelu Tătaru au acum o nouă şedinţă, la Ministerul Sănătăţii, după incendiul de sâmbătă, 14 noiembrie, de la Spitalul Judeţean Neamţ, în urma căruia au murit 10 oameni.

Ieri, după ședința de la Palatul Victoria, s-a decis ca echipe mixte ale DSP şi IGSU să înceapă controale în toate secțiile de terapie intensivă de la nivel național pentru verificarea instalațiilor și a condițiilor de punere în funcțiune a aparaturii medicale, conform informării Guvernului.

Sâmbătă, 14 noiembrie, a avut loc un incendiu la Secţia ATI a Spitalului Judeţean Neamţ, în urma căruia au murit 10 oameni, iar patru cadre medicale au fost rănite. În urma incendiului, medicul Cătălin Denciu, cel care a încercat să salveze pacienții, a fost transferat în Belgia, pentru a fi tratat acolo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *