Eleonora, are nevoie de ajutorul nostru!

Eleonora, o fată frumoasă, deşteaptă şi cuminte, este elevă la Colegiul Naţional ”Ion Maiorescu”, în clasa a VIII-a şi are rezultate deosebite la învăţătură.

Împreună, printr-un gest simplu, o putem ajuta să treacă peste această perioadă grea.

În urmă cu patru ani, Eleonora a fost diagnosticată cu scolioză toraco-lombară severă. Din păcate, cu timpul, starea ei s-a înrăutăţit, iar unghiul curbării coloanei sale a ajuns la 75 de grade. La doar 14 ani, Toma Clarisa Valentina Eleonora este în faţa unei încercări negre a vieţii, iar noi o putem ajuta!

Are nevoie de 20.000 de euro❗

Este o sumă destul de mare şi trebuie strânsă în cel mai scurt timp!

Împreună, prin puţinul pe care i-l putem dărui, o putem ajuta să trăiască din nou o viaţă ca orice alt copil de vârsta sa.

În ultimii patru ani a încercat diferite metode de recuperare cum ar fi: kineto terapie, gimnastică recuperatorie, corsete medicale, însă niciunul dintre acestea nu a dat rezultatele dorite.

Apăsarea coloanei pe zona toracică (plămâni) i-a declanşat astmul, din cauza căruia nu mai poate să respire şi să trăiască o viaţă normală.

Pentru ca durerea era din ce în ce mai acuta, Eleonora a hotărât să facă intervenţia chirurgicală la Spitalul Monza, având încredere totală în doctorul Alexandru Thiery.

Medicul specialist i-a recomandat să se opereze de urgenţă, dar din lipsa banilor necesari intervenţiei, nu a putut face acest lucru.

Orice suma contează!

Puteţi dona în contul RO24RZBR0000060022199187, deschis la RAIFFEISEN BANK. pe numele Toma Gina.

Vă rugăm ajutaţi şi voi şi distribuiţi pe reţelele de socializare!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *