Misiunile pompierilor giurgiuveni în ultimele ore

Pompierii giurgiuveni au fost prezenți la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse la nivel local.

În ultimele ore, misiunile acestora au vizat, în principal:

-asigurarea măsurilor PSI în urma a două accidente rutiere produse în municipiul Giurgiu și în comuna Daia

Primul accident a avut loc în jurul orei 10:00, pe strada Ghizdarului, fiind implicat un singur autoturism. Din fericire nu au fost persoane rănite, iar echipajul de pompieri a acționat pentru îndepărtarea lubrifianților și a combustibilului de pe carosabil.

Cel de-al doilea accident s-a produs în jurul orei 18:05, pe DN5, în zona localității Daia. La fața locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă și o descarcerare.

În eveniment a fost implicat un singur autoturism, în care se aflau două persoane, care s-au autoevacuat, până la sosirea echipajelor. Pasagera din dreapta a fost preluată de un echipaj SAJ, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Pompierii au deconectat bornele de la autoturism pentru înlăturarea pericolului de incendiu și au acționat pentru sablarea carosabilului.

-asigurarea măsurilor PSI la un stâlp electricitate care flama, în orașul Bolintin Vale

Intervenția a avut loc pe strada Palanca. Pompierii s-au deplasat la fața locului cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, au asigurat zona respectivă şi au solicitat sprijinul unei echipe din cadrul societăţii de furnizare a energiei electrice, care a remediat problema.

-acordarea asistenței medicale de către echipajele SMURD în 8 situații

-informarea cetățenilor cu privire la măsurile de prevenire a răspândirii infecției cu SARS-CoV-2.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *