Cifrele vaccinării la Giurgiu

Potrivit informațiilor furnizate de reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Giurgiu, situația persoanelor vaccinate împotriva COVID-19 în județul Giurgiu este următoarea:

În ultimele 24 de ore, la nivelul judeţului Giurgiu au fost vaccinate 312 persoane. Dintre acestea, aproximativ 150 de persoane au fost vaccinate în municipiul Giurgiu, 114 la Spitalul judeţean de Urgenţă Giurgiu şi alte 30 la Colegiul Tehnic Viceamiral Ion Bălănescu din oraş. În ceea ce priveşte situaţia la nivel judeţean, în ultimele ore 96 de persoane au fost vaccinate la Spitalul Orăşenesc din Bolitin-Vale şi alte 72 la Centrul de vaccinare din Hotarele.

Astfel de la începutul vaccinări şi până în prezent, în judeţu Giurgiu, numărul total de persoane vaccinate a ajuns la 6.624, fiind primite tot atâtea doze, însemnând 1104 fiole. În intervalul 07 ianuarie – 13 ianuarie2021, au fost extrase 5 doze dintr-o fiolă, iar din data 13ianuarie, potrivit noilor modificări din cadrul Strategiei Naționale de Vaccinare, s-a permis extragerea a 6 doze dintr-o fiolă. Referitor la cadrele medicale care s-au vaccinat, unui număr de 430 de cadre li s-a administrat rapelul. În comunicatul de presă venit din partea Prefecturii judeţului Giurgiu este specificat şi faptul că  nu au fost semnalate cazuri de infectări cu virusul SARS-CoV2 în urma administrării vaccinului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *