„Cupa Regiunilor”: Giurgiu – Prahova 1-1

Selecționata de fotbal a județului Giurgiu a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul disputat miercui în compania județului Prahova. Partida a avut loc la Bolintin-Deal și a contat pentru Cupa Regiunilor, o competiție dedicată fotbalului amator organizată de UEFA și FRF.

Debut promițător pentru reprezentativa de fotbal a județului Giurgiu. Formația pregătită de Adrian Neagu a obținut un punct, la Bolintin-Deal, contra mult mai experimentatei selecționate a Prahovei.

Oaspeții au deschis scorul în minutul 51 prin Andrei Ciobanu, giurgiuvenii egalând patru minute mai târziu prin jucătorul celor de la AFC Singureni, Marius Drăghici.

Finalul de joc a aparținut în totalitate gazdelor însă fără urmări pe tabelă în ciuda unor ocazii uriașe.

„Băieții au făcut un joc foarte bun ieri având în vedere că noi ne-am văzut numai de trei ori înainte de joc. S-au achitat cu brio de sarcinile care li s-au transmis de antrenori. Pot să spun că sunt nemulțumit de rezultat deoarece am avut pe final de joc trei sau patru ocazii clare de a marca. Una peste alta, noi pornind cu șansa a doua sau a treia în grupă, e bun și acest punct” a declarat Florentin Barbu pentru TV Giurgiu.

Următorul meci al reprezentativei județului Giurgiu va avea loc luna viitoare, în deplasare, cu formația județului Dâmbovița.

Din cealaltă grupă fac parte județele Brașov, Harghita și Vaslui. Tot miercuri, la Tărlungeni, brașovenii s-au impus cu 2-0 în fața harghitenilor.

Bogdan Vladu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *