Două goluri pe repriză

Victorie fără emoții pentru SCM Dunărea Giurgiu. În etapa cu numărul XVI, trupa pregătită de Andrei Nemțescu a învins Energia Remuș cu scorul de 4-0. Oaspeții au evoluat aproximativ un sfert de oră în inferioritate numerică după eliminarea lui Marius Voinea pentru cumul de cartonașe galbene. Începutul nu a fost grozav pentru gazde. Fără a avea strălucirea din sezoanele precedente, Energia s-a apărat glomerat și a mizat în avanposturi pe tehnicii Valentin Pârvu și Marius Voinea. Numai că ocaziile au lipsit.

În schimb, cu o formulă ofensivă, din care a lipsit, totuși, Popescu, gazdele au avut încă de la început inițiativa, dar ocaziile mari au lipsit în
prima jumătate de oră.
A fost nevoie de o fază fixă care să deblocheze tabela: în minutul 31 Tony Constantin a reluat cu capul un corner executat de pe partea stângă. Trei minute mai târziu Antonio Matache a șutat din afara careului, la vinclu, iar portarul advers a scăpat mingea în plasă.
Actul secund a fost tot la discreția gazdelor care în minutul 52 înscriu din nou, de această dată prin Țangulea, din lovitură liberă.
Tabela a fost închisă de Mizdrescu, în minutul 82.
La partidă au asistat aproximativ 200 de spectatori printre care și reprezentanții principalei contracandidate la cucerirea titlului, Victoria Adunații-Copăceni.
În clasamentul Seriei Sud, SCM Dunărea Giurgiu ocupă primul loc cu 40 de puncte, trei în plus față de Victoria Adunații Copăceni și treisprezece față de Giganții Vărăști.
Energia Remuș a rămas pe locul 5, cu 21 de puncte, echipa antrenată de George Șanțmare traversând o perioadă de reconstrucție.