S-a deschis sectorul de miei în Piață

Administrația pieței centrale a amenajat și în acest an sector special pentru vânzarea cărnii de miel. Deși mai avem o săptămână până la sărbătorile pascale, comercianții au început deja să expună pentru vânzare carcasele de carne de miel.

Sectorul destinat acestui fel de carne este amenajat în piața acorită în incinta celui de lactate. Acesta cuprinde două puncte de desfacere iar cei ce au pus spre vânzare carne de miel sunt din localitățile Oinacu și Gogoșari.
Prețul unui kilogram de carne de miel este de 50 de lei însă acesta va scădea cum se întâmplă în fiecare an o dată cu apropierea Paștelui.
Chiar și cu aceste prețuri giurgiuvenii au început deja să cumpere. Majoratea vor face un efort pentru a putea să aibă pe masă câte puțin din toate.
Cei interesați să cumpere miel pentru masa de sărbătoare de aici o pot face liniștiți pentru că animalele sunt avizate de medicii Direcției Sanitar Veterinare. Atât sacrificarea cât și comercializarea lor se va face sub atenta supraveghere a medicilor veterinari.
Sectorul destinat cărnii de miel este deschis până sâmbătă la ora 20.