Prezență surpriză în „sferturile” Cupei

An de an, Cupa României la fotbal propune și în județul Giurgiu câte un nume surpriză în fazele superioare ale competiției.
Dacă în ediția precedentă Inter Valea Dragului ajungea până în marea finală acum o altă echipă din Liga a V-a are gânduri mari.


Axi Adunații-Copăceni, club apărut chiar din acest sezon în competițiile de seniori organizate de AJF Giurgiu, traversează o perioadă excelentă din punct de vedere sportiv.
După 15 etape, Axi ocupă primul loc în clasamentul Ligii a V-a, Seria Sud B fiind totodată calificată în „sferturile de finală” ale Cupei.
Echipa a fost reprezentată la tragerea la sorți de joi de antrenorul secund Ionuț Petre.
Axi a scăpat de SCM Dunărea Giurgiu însă a dat peste cealaltă favorită din Sud, Giganții Vărăști.
Cu toate acestea jucătorii sunt hotărâți să facă un meci mare care să le permită accederea în semifinale.
Ionuț Petre a vorbit și despre proiectul clubului. Se va axa pe formarea jucătorilor tineri, iar peste câțiva ani conducerea vrea să forțeze inclusiv promovarea în Liga a III-a.
Meciul dintre Axi Adunații-Copăceni și Giganții Vărăști este programat sâmbătă, 15 aprilie, cu începere de la ora 11.00, într-o singură manșă.
Învingătoarea acestei partide va întâlni în semifinale câștigătoarea jocului dintre Luceafărul Trestieni și Silver Inter Zorile.