Cine merge în „careul de ași”?

În Sâmbăta Mare, cele 8 formații rămase în faza județeană a Cupei României luptă pentru un loc în semifinale.
Partidele încep la ora 11.00 și se desfășoară într-o singură manșă. Conform regulamentului, dacă la finalul celor 90 de minute scorul va fi egal se va trece direct la executarea loviturilor de departajare.
Cele două jocuri din zona de nord au favorite certe, însă adversarele lor promit că vor face tot ce pot pentru a le încurca socotelile.


Astfel, câștigătoarea la zi, SCM Dunărea Giurgiu va întâlni pe arena din Port pe Gloria Comana. Cele două formații s-au întâlnit deja în campionat, acolo unde liderul Seriei Sud a reușit să își adjudece victoria, scor 3-1, după ce la pauză conducea Gloria.
La Adunații-Copăceni, AS Axi, ultima formație din Liga a V-a rămasă în competiție va primi vizita celor de la Giganții Vărăști. Cu șanse mici de a mai prinde faza finală a campionatului, vărăștenii vor face tot posibilul pentru a ajunge în finala Cupei având în vedere că traseul este unul abordabil.
În cele două dueluri care implică echipe din Nord, cel de foc este cel dintre AFC Singureni și FC Bolintin Malu Spart. Învingători recent cu 5-0 în jocul de campionat, cei din Singureni sunt favoriți, însă bolintinenii vor revanșa.
Cel de-al patrulea sfert este, poate, și cel mai echilibrat. Luceafărul Trestieni primește vizita echipei Silver Inter Zorile.
Pentru semifinale nu va mai exista o tragere la sorți, traseul echipelor fiind stabilit odată cu faza sferturilor.
Astfel, învingăroarea meciului dintre SCM Dunărea Giurgiu și Gloria Comana va întâlni câștigătoarea duelului dintre AFC Singureni și FC Bolintin Malu Spart, în timp ce învingătoarea jocului dintre Luceafărul Trestieni și Silver Inter Zorile va întâlni câștigătoarea partidei dintre Axi Adunații-Copăceni și Giganții Vărăști.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *