Municipiu nu a fost ocolit de incendii

În minivacanța de Paște pompierii s-au aflat la datorie pentru a le sării în ajutor imediat celor ce au avut nevoie. Încă din prima zi a minivacanței aceștia au fost solicitați să intervină pe strada Dudului din municipiu la un autoturism ce a fost cuprins de flăcări într-o fracțiune de secundă.

A doua zi de Paște a fost una dramatică pentru un bărbat în vârstă de 54 de ani din municipiu. Acesta a suferit arsuri la nivelul feței în încercarea de a stinge incendiul care a izbucnit în locuința sa. Fiul acestuia, în vârstă de 22 ani, a suferit un atac de panică. Ambele persoane au fost preluate de echipajele medicale și transportate la spital.

Incendiul a avut loc pe strada Mereni din municipiul Giurgiu. La fața locului s-au deplasat, în cel mai scurt timp, pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, un echipaj SMURD și o ambulanță SAJ.

Pompierii au constatat faptul că incendiul se manifesta în camera de zi și la nivelul acoperișului și au acționat rapid astfel încât flăcările să nu se extindă.

Au ars bunurile din încăperea respectivă și s-au deteriorat mobilierul și tavanul de la bucătărie, pe o suprafață de aproximativ 10 mp. De asemenea, s-au afumat pereții din întreaga locuință.

Cel mai probabil incendiul a fost provocat de o lumânare lăsată nesupravegheată.