Imaginație și culoare

O parte dintre cursanții claselor de pictură adulți din cadrul Școlii Populare de Arte și Centrului Cultural „Ion Vinea” au realizat o expoziție comună la Ateneul „Nicolae Bălănescu” în care au prezentat iubitorilor de frumos o parte dintre lucrările lor.


Evenimentul a fost organizat vineri de Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale fiind inclus în cadrul manifestărilor dedicate „Primăverii Culturale Giurgiuvene”.
Expoziția se numește „Imaginație și culoare”, lucrările fiind realizate de Simona Deliu, Liana Dinu, Rodica Florea, Mariela Juverdeanu, Dina Sandu, Doina Teletin și Eugenia Țaga.
Le-a fost alături și cea care le ajută să își perfecționeze tehnica de lucru și să progreseze, profesoara Petra Șerbănescu-Tănase.
Școala Populară de Artă este locul în care oricine își poate dezvolta aptitudinile și cultiva pasiunile într-un cadru plăcut, alături de profesioniști.
La eveniment a fost prezent și președintele Consiliului Județean Giurgiu, Dumitru Beianu, care i-a felicitat pe artiști pentru munca depusă mărturisind totodată că este invidios pe talentul acestora.
Printre proiectele viitoare ale cursanților Școlii Populare de Artă și ai Centrului Cultural „Ion Vinea” se află un atelier de creație în aer liber și o expoziție, ambele fiind programate în localitatea Nikolovo din regiunea Ruse, Bulgaria.