Prima echipă calificată la „baraj”

SCM Dunărea Giurgiu este prima echipă calificată matematic la barajul pentru stabilirea campioanei județene la fotbal.
Echipa municipalității a făcut scor cu Mihai Viteazul Călugăreni, 17-0, și nu mai poate pierde unul din primele două locuri.
Mai mult, după semi-eșecul surprinzător al campioanei Victoria Adunații-Copăceni, 0-0 la Braniștea cu Dunărea Oinacu, „alb-albaștrii” ar putea aborda semifinalele de pe prima poziție a clasamentului.
Învingătoare cu 5-1 contra Unirii Izvoarele, Giganții Vărăști încă speră la calificare. Au mai rămas 12 puncte puse în joc, iar vărăștenii sunt la 8 puncte în spatele Victoriei Adunații Copăceni.
Luptă acerbă și pentru evitarea retrogradării. Vedea și Izvoarele sunt direct implicate, diferența fiind de 2 puncte în favoarea Unirii care are și un meci mai mult disputat.

Etapa a XVII-a, Seria Sud:
SCM DUNĂREA – CĂLUGĂRENI 17-0
VĂRĂȘTI – IZVOARELE 5-1
COMANA – REMUȘ 2-1
OINACU – AD. COPĂCENI 0-0
COLIBAȘI – VEDEA 5-4
VL. DRAGULUI a stat

Clasament, Seria Sud:
1.SCM DUNĂREA 46p
2.AD. COPĂCENI 41p
3.VĂRĂȘTI 33p
4.COMANA 25p
5.REMUȘ 21p

În Seria Nord echilibrul continuă. Marea câștigătoare a rundei a fost Petrolul Roata care a profitat de remizele dintre AFC Singureni și Viitorul Tântava, respectiv FC Bolintin Malu Spart și Avântul Florești. Oricare din cele 5 pot ajunge în faza finală a campionatului, dar numai 2 depind doar de ele: AFC Singureni, respectiv Viitorul Tântava. Restul au nevoie de jocul rezultatelor.

Cu o nouă înfrângere, 2-6 cu FC Bolintin Malu Spart și numai 2 puncte acumulate în 16 partide, AS Iepurești pare condamnată la retrogradare.

Etapa a XVIII-a, Seria Nord
IEPUREȘTI – BOL. DEAL 2-6
OGREZENI – TRESTIENI 1-4
MALU SPART – FLOREȘTI 1-1
HOBAIA – ROATA 1-4
SINGURENI – TÂNTAVA 2-2
ZORILE a stat

Clasament, Seria Nord:
1.SINGURENI 43p
2.TÂNTAVA 40p
3.ROATA 36p
4.MALU SPART 35p
5.FLOREȘTI 34p

Următoarea etapă, programată sâmbătă, 26 aprilie, programează o serie de meciuri importante, cap de afiș fiind duelul dintre Petrolul Roata și AFC Singureni.