Activitate intensă în minivacanță

Dacă despre pompieri am putut spune că au trecut ușor peste minivacanța de 1 mai nu acelaș lucru îl putem spune despre polițiștii de la rutieră. Aceștia au organizat anumite acțiuni rutiere pentru combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere dar și a încălcărilor prevederilor legale.
Totodată, au fost reținute 14 permise de conducere, dintre care 10 pentru viteză, 3 pentru conducere sub influența alcoolului și 1 pentru conducere agresivă, fiind retrase 9 certificate de înmatriculare, pentru lipsă R.C.A și I.T.P. În paralel colegii lor de la Giurgiu- Biroul de Analiză și Prevenire a Criminalității, împreună cu polițiștii Secției de Politie Rurală nr. 2 Comana și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Giurgiu au desfasurat activități informativ preventive, în localitatea Comana, precum si în Parcul Natural Comana, judetul Giurgiu.
Activitățile preventive s-au desfășurat pe stradă, în cartierele de case de vacanță de pe raza localității Comana, dar și printre cetățenii care au ales să petreacă timpul liber în Parcul Natural Comana, în perioada minivacantei. În cele trei zile, polițiștii au purtat discutii informativ preventive cu aproximativ 1.000 de persoane din localitatea Comana, dar si turiști aflați în vizită în Parcul Natural Comana.
Cu aceasta ocazie, au fost distribuite si materiale informativ-preventive (pliante,flayere), pentru prevenirea infracțiunilor cu violență si a furturilor din locuințe.