„Cupa Satelor”: Băneasa merge la turneul final

Calificare de senzație pentru UAT Băneasa. Campioana județului Giurgiu în competiția „Cupa Satelor”, rezervată juniorilor sub 13 an, merge la turneul final!
Echipa antrenată de profesorul Adrian Dinu a reușit să învingă în finala fazei zonale pe UAT Ulmeni, campioana județului Călărași, după executarea loviturilor de departajare.
Interesant este faptul că și anul trecut cele două formații s-au întâlnit în finala zonală câștig de cauză având atunci echipa din Ulmeni.
Echipa câștigătoare este formată din elevi ai școlilor din comună cu vârste cuprinse între 10 și 13 ani. Aceștia sunt pregătiți de Adrian Dinu, profesor de educație fizică și sport la școala din Băneasa.
Turneul Final al competiției organizate de Federația Română de Fotbal se va desfășura în perioada 11-14 mai în localitatea Baia de Fier, județul Gorj.
Vor fi prezente campioanele celor 8 zone printre care și UAT Băneasa. O premieră pentru județul Giurgiu la această competiție.
„Cupa Satelor” este un amplu proiect de promovare a fotbalului în mediul rural și de descoperire de noi talente.
Până acum, la turneul final al competiției s-au calificat UAT Băneasa (din județul Giurgiu), UAT Bucșani (din județul Dâmbovița), UAT Cumpăna (din județul Constanța), UAT Ruginoasa (din județul Iași) și UAT Dumbrăvița (din județul Timiș) – ultimele două fiind foste câștigătoare ale Cupei.
Zonele 5, 7 și 8 își vor desemna câștigătoarea în această săptămână.
Mai multe detalii despre echipa din Băneasa, antrenorul său și regulamentul competiției într-un material viitor.