Un proiect pentru toți giurgiuvenii

Președintele Consiliului Județean, Dumitru Beianu, a susținut luni după-amiază o conferință de presă în care a abordat mai multe subiecte de interes pentru comunitate.


Unul dintre ele a vizat proiectul cu o valoare de 370 de milioane de euro privind înființarea de sisteme de apă și ape uzate în localitățile din județul Giurgiu.
Conform declarațiilor președintelui instituției, în acest moment sunt în derulare licitațiile de canalizare pentru comuna Mârșa și cele privind rețelele de apă și canalizare în comunele Cosoba și Săbăreni.
Recent a fost trimisă în Sistemul de Achiziții Publice o a treia lucrare, respectiv un sistem de canalizare care va deservi comuna Ogrezeni și localitatea Malu Spart, aceasta din urmă aparținând de orașul Bolintin-Vale.
Dumitru Beianu a subliniat încă o dată faptul că nu face niciun fel de diferențiere când vine vorba de comunități și de culoarea politică a aleșilor locali.
Drept dovadă, acesta a scos în evidență faptul că atât primarul din Ogrezeni, Cătălin Preda, cât și cel din Bolintin-Vale, Daniel Trăistaru sunt social-democrați.
Mai multe detalii despre acest proiect, dar și despre celelalte subiecte abordate de Dumitru Beianu în cadrul conferinței de presă puteți afla din ediția specială care poate fi urmărită și pe canalele oficiale de Youtube și Facebook ale TV Giurgiu.