Se acordă vouchere de vacanță

În cursul acestei săptămâni, celor 790 de salariați ai Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu le vor fi virați pe carduri, banii reprezentând voucherele de vacanță pentru anul 2023. Acesta este anunțul directorului DGASPC Giurgiu Gheorghe Paraschiv. Potrivit acestuia:

„Sumele prevăzute distinct cu această destinație au fost prevăzute în bugetul instituției și aprobate prin hotărare a Consiliului Județean Giurgiu. Astăzi, 21 aprilie 2023, banii au fost virați de D.G.A.S.P.C. Giurgiu către furnizorul de servicii de emitere carduri și livrare vouchere de vacanță pe suport electronic. Ne-am propus ca banii reprezentând voucherele de vacanță acordate salariaților să le fie virați acestora pe carduri înainte de minivacanța de 1 Mai, ceea ce va fi realizat”

Prin acordarea indemnizațiilor de vacanță sub forma voucherelor, în scopul recuperării capacității de muncă și a întreținerii capacității de muncă, salariații D.G.A.S.P.C. Giurgiu își vor putea acoperi unele cheltuieli ocazionate de efectuarea concediului de odihnă în regim de turism intern. Banii reprezentând indemnizațiile de vacanță acordate sub forma voucherelor, în cuantum de 1450 de lei pentru un salariat, vor fi virați pe carduri.
Voucherele de vacanță sunt acordate atât funcționarilor publici cât și personalului contractual din cadrul D.G.A.S.P.C. Giurgiu, efortul financiar fiind de 1133100 lei.