Zilele municipiului, un real succes

În weekend-ul acesta giurgiuvenii au avut parte de distracție în aer liber o dată cu celebrarea zilelor municipiului Giurgiu. În cele patru seri aceștia au avut posibilitatea să se delecteze cu muzică pentru toate categoriile de vârstă. Un real succes a fost însă seara de sâmbătă de folclor. Aici au urcat pe scenă interpreți de muzică populară care au reușit prin muzica lor să ajungă la inima giurgiuvenilor.

Cel mai așteptat însă a fost îndrăgitul interpret Constatin Eceanu, care a reușit să strângă în fața scenei un public numeros.
O dată cu giurgiuvenii s-au bucurat și aproape 70 de tineri proveniți din case de tip familial. Primarul municipiului Adrian Anghelescu,le-a oferit copiilor cu vârste între 10 și 18 ani o zi de distracție care s-a finalizat cu o invitație la masă. – poze de pe facebook primărie
Și ultima seară s-a bucurat de atenția giurgiuvenilor. Aici au urcat pe scena diferite voci care au reușit să stârnească interesul tinerilor giurgiuveni.
Zilele municipiului Giurgiu au devenit o tradiție la noi în oraș ele sărbătorindu-se în fiecare an oferind posibilitatea cetățenilor să mai iasă din rutina de zi cu zi.