Momentul adevărului

Invincibilă de aproape două luni, CS Carmen încearcă să își prelungească seria și după etapa de duminică.
Deplasarea de la Timișoara, pentru duelul cu liderul Politehnica, este crucială pentru formația care-și dispută jocurile de pe teren propriu la Giurgiu.
Calificată în „semifinalele” Cupei, CS Carmen speră încă la titlu după rezultatele din runda precedentă.
Bucureștencele s-au impus la Odorheiu Secuiesc (scor 4-2) grație golurilor semnate de Bianca Sandu, Rania Kara-Jouli (ambele din penalti), Androniki Michalopoulou și Giorgiana Vasile.
CS Carmen a profitat din plin și de victoria Universității Cluj contra Politehnicii Timișoara. La Iclod, fetele care pierdeau în fața nou-promovatei Carmen, au spulberat liderul. S-a încheiat 7-0, un scor neverosimil mai ales după ceea ce se întâmplase până atunci.
Înfrântă în Cupă la Giurgiu, și în campionat de Universitatea Cluj, Politehnica Timișoara are nevoie de victorie duminică. La fel și Carmen pe care o eventuală remiză sau un eventual eșec ar scoate-o definitiv din cursa pentru titlu.
Formația pregătită de Raluca Simes va efectua un ultim antrenament vineri, la Giurgiu, urmând sa sâmbătă să plece spre Timișoara.
Meciul de duminică se va disputa pe stadionul „Știința”, cu începere de la ora 13.00 și va fi arbitrată de o brigadă din județul Sibiu cu Roxana Timiș la centru.
În turul play-off-ului, CS Carmen a pierdut la Giurgiu, scor 2-3, după ce la pauză conducea cu 2-0. Politehnica a câștigat tot la limită și duelul din sezonul regulat, scor 1-0.